triticum
TRITICUM
És una empresa jove i emprenedora que des del seu naixement al  2006 ha anat creixent en projectes, clients i productes.

Pel Xevi Ramon, gerent i forner de 5ª generació, la qualitat, la professionalitat i la feina ben feta és el més important.
Els pans Triticum segueixen un procés de fabricació  molt elaborat, amb farines ecològiques, farines molturades amb molí de pedra i ferment natural.

Són pans de llargues fermentacions en teles de lli i cuits en forn de sola, amb una grenya i una sola espectacular. Les seves bombolles vermelloses contrasten amb la molla alveolada i el seu cruixent espectacular supera totes les expectatives.

Els pans Triticum ja poden  trobar-se a juliette (sant Ignasi 73, Vilassar de Mar) i, a un espai exclusiu a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39, Barcelona).

www.triticum.net
http://triticumbyxeviramon.blogspot.com.es

 


5 comentaris:

 1. Molt bona tarda,jo visc al costat d'on teniu el forn i cada diumenge em llevo amb aquesta fantastica olor. Fabulos!!


  ResponElimina
 2. Moltes gràcies!!!!
  Que bé començar el diumenge amb l'olor del nostre pa!!!!

  ResponElimina
 3. Aquest dissabte vaig anar a fer un mos a la Fàbrica Moritz i al sortir vam comprar cervessa fresca a la M-Store, vaig observar un gran pa i en vaig preguntar el nom: Paco Perez. El vaig comprar sencer, el noi em va dir que era molt gros, que si volia un tros, que siel volia tallat, no, no, sencer!!!......espectacular!!!!!!!!, estem a dimarts i està com el primer dia.....és un vici. Visc a Cabrils i em sembla que ja hi trobat el pa per casa meva....és...fantàstic?, no hi han paraules.....Em faré soci....Una pregunta...el Paco Perez...sempre està a l'assortiment?

  ResponElimina
 4. M'hi deixat dfe comentar, que aniria a Vilassar a comprar el Paco Perez!!!!

  ResponElimina
 5. Sisplau, mes punts de venda al Maresme!!!!


  Neus

  ResponElimina