dijous, 6 de juny de 2013

la xocolata a juliette

Us ha passat mai que de tant en tant us venen moltíssimes ganes de menjar xocolata?

Quan mengem xocolata ingerim substàncies les quals instrueixen la producció d’una sèrie d’estimulants cerebrals que produeixen una sensació de serenitat i benestar, millorant així l’estat d’ànim. Per aquesta raó, un cop l’hem tastada tenim la necessitat de menjar-ne més...

La xocolata és un aliment ric en feniletilamina, substància que ajuda a substituir les carències d’oxitocina en cas de que hi hagi falta d’activitat sexual. La oxitocina és una hormona que segrega el nostre organisme després del part i de l’orgasme, que a l’avançar per les nostres venes ens domina de tal manera que ens transformem en pura tendresa.

A més, conté més de 30 components amb propietats antioxidants, les quals retarden l’oxidació de les cèl·lules, retardant l’envelliment  i ajudant a millorar la circulació, reduint així el risc de patir malalties coronàries.

La xocolata és el resultat de la barreja de tres ingredients: sucre, pasta de cacau i mantega de cacau. Durant la seva elaboració podem obtenir moltes variants depenen de si la combinem amb fruits secs, llet, aromes, fruites,…

A juliette podreu trobar moltes varietats de xocolata, com crema de xocolata i avellana, sorra de xocolata per posar al iogurt o fer xocolata desfeta, saulons i rajoles de xocolata negra i amb llet, i el nostre motlle de xocolata i avellanes, ideal per a esmorzar o berenar, i totalment saludable.
També podem combinar aquestes xocolates amb pa Triticum, com el xusco de Paco Pérez, el xusco o motlle de cereals, el motlle rústic o la flama, que per gust, textura i aromes potenciaran el sabor de la xocolata i li donaran aquell toc especial tan desitjat!!!
I si volem que aquest esmorzar o berenar encara siguin més equilibrats, afegim-hi una fruita, un suc o un làctic com per exemple un iogurt.
Per acabar, les Dietistes i Tecnòlogues dels Aliments del Departament de Qualitat us recomanen prendre xocolata diàriament, sempre i quan ho fem amb moderació i seguim una dieta variada i equilibrada.

Alegria a la vida!!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari