dijous, 16 de maig del 2013

rosella a juliette

























Cada dijous el Departament de Qualitat de Triticum regalarà una píndola informativa sobre un aliment. Avui, la rosella!!

Sempre s’ha dit que a la primavera la sang s’altera… molt sovint les situacions d’estrès quotidià ens superen, insomni, nerviosisme, i això ens desespera perquè no ens permet descansar bé i recuperar l’energia que necessitem per afrontar l’endemà.

La medicina natural ha utilitzat durant molts segles les llavors de rosella i els seus pètals per a fer una gran varietat de remeis que exerceixen un paper de calmant natural per al nostre organisme. La rosella, tot i que no conté morfina, com es va creure erròniament durant molt de temps, té qualitats sedants i tranquil·litzants, i el millor de tot és que no provoquen efectes secundaris. Són indicades bàsicament en casos de nerviosisme, situacions d’estrès, espasmes, insomni i fins i tot per a calmar la tos i alguns dolors lleus com ara el mal de cap o mal de queixal.

Les llavors de rosella, tant crues o en infusió, són un bon remei per a les situacions d’estrès, per tant, si estàs passant una època complicada, t’ajudaran a poder descansar millor, gràcies al seu efecte lleugerament sedant natural.

A Juliette pots trobar llavors ecològiques de rosella, per posar en el iogurt, a les amanides o a les infusions, i també les pots afegir a la massa si fas pa de pessic o pa a casa.

A gaudir amb la rosella!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada