divendres, 17 de juny de 2016

les primeres coques de Sant Joan de Triticum
















Les primeres coques de Sant Joan de @triticumbreadlovers ja surten del forn! 

Aquest any n'hem variat el format (que ara és rectangular) i és molt més gran (1 kg aproximadament).

Les coques es couen dins d'un motlle per tal que agafin molt més volum i aleshores la seva textura és molt més esponjosa, flonja i tendra. Es conserva millor el seu gust i aromes (durant moltes més hores).

Els ingredients del Brioix són:

Farina, ferment natural sòlid, mantega, ou, nata, sucre, ratlladures de (vainilla, llimona i taronja), mel, aigua de tarongina i massapà.
Les varietats són:
Brioix amb crema pastissera, cireres i pinyons.
Brioix amb fruita confitada (meló, cireres i taronja), pinyons i sucre.



Aquest cap de setmana les podràs degustar a juliette.
Encarrega la teva!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada