divendres, 4 de juliol del 2014
entrepans gastronòmics a juliette
Amb l'arribada de l'estiu, aprofitem el cap de setmana per anar a la platja, i no en sortir-ne fins al vespre...
A juliette et proposem uns entrepans molts especials; els nostres entrepans gastronòmics!
Trobaràs tres varietats, elaborats amb els nostres pans Triticum; motlle de Pau (integral i ecològic), motlle d'espelta, motlle de cereals...
Tonyina; formatge especiat amb comí, tomàquet, rave i salsa de iogurt. Un entrepà saludable que conté; calci, vitamina D i omega 3.
Gall d'indi; cogombre, pastanaga i mostassa. Refrescant i amb contingut en fibres i vitamina A.
Llom embotit; tomàquet sec, escarola i maionesa. Ens aportarà vitamina B i fibres.
Els podreu acompanyar d'un suc de fruites, aigua fresca o una aigua de Moritz!
(Recordeu que quan anem a la platja es important menjar lleuger i hidratar-nos correctament).
Així doncs, us animem a degustar els nostres entrepans gastronòmics, estem segurs que us encantaran!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada