A l’obrador de Triticum ja hem iniciat les probes de les nostres coques de Sant Joan...
A
Triticum, som inconformistes i molt crítics, i hem volgut millorar la recepta
de l’any anterior... Enguany el brioix és molt més esponjós i amb més volum.
Els ingredients del brioix; Farina
de blat, sucre, sal, ou, mantega, llet, nata, llevat, aigua, sucre invertit,
mel, llimona, taronja, vainilla i flor de taronger. Les nostres varietats; Coca de fruita confitada (meló, taronja i cireres); amb pinyons i sucre.
Coca de crema; amb crema pastissera, pinyons i cireres.
Les coques de Sant Joan de Triticum es presenten en format rodó. D’aquesta manera aconseguim una degustació molt més homogènia. Alhora de compartir-la, tots mengem la nostra porció des de l’interior al exterior de la massa, en igualtat de gustos, d'ingredients i de textura...
Bon divendres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada