dimarts, 12 de novembre de 2013

el pa de motlle de juliette - maridatge



















Coneixes el Pa de Motlle de Triticum?

El pa de motlle és un producte ideal pel teu esmorzar o berenar. La seva molla és flonja i suau, la crosta fina i cruixent. El recomanem per a totes les edats.

A juliette i a Triticum by Moritz t'oferim dos formats, el petit de 10 x 10 si és per tu sol o per tu i la teva parella, o el gran de 10 x 25 per la teva familia.
A més, te'l tallem a la mida que tu vulguis, amb la llesca més prima o més gruixuda.

Et proposem un maridatge per cada una de les nostres varietats:
{Molts de nosaltres esmorzem unes torrades cada matí amb mantega, confitures, embotit...}

Motlle de Nous i Orellanes, acompanyat d'un formatge cremós tipus brie.

Motlle d'Olives i Nous, amb mesclum d'amanides, formatge d'ovella i un bon raig d'oli d'oliva.

Motlle Rústic, amb tomàquet sucat i embotit curat tipus pernil salat, llom, fuet.

Motlle de Cereals, tomàquet sucat, oli d'oliva i amb uns ous estrellats o una truita.

Motlle d'Espelta, amb embotit cuit, tipus pernil dolç, pit de gall d'indi...

Motlle de Xocolata i Avellanes, evidentment sol!

Motlle de Pa de Vi del Celler de Can Roca, amb mantega que intensifica el seu sabor.

Motlle Energètic (figues, nous, panses sultanes, panses clares, avellanes, albercocs) l'acompanyem amb confitures (del Museu de la Confitura o de Ple de Bo).

*Són ideals per congelar i cada matí treure un parell de llesques. Deixar-les descongelar un parell de minuts i després posar-les a la torradora.
Els pots acompanyar amb els nostres packagings que ofereixen una millor conservació del producte (demana'ls).

Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada