divendres, 12 de juliol del 2013

LoSiento i Triticum Premi Laus de Plata!



































L'equip de LoSiento Studio [creador del packaging que podeu trobar a juliette i a Triticum by Moritz] ha guanyat un Premi Laus de Plata pel projecte realitzat per Triticum i Xevi Ramon!

Els premis Laus són organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors D’art del FAD (ADG-FAD). L’ADG és una associació privada sense ànim de lucre d’àmbit estatal. Des de fa cinquanta anys, té l’objectiu de promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país. Els premis Laus són la millor representació d’aquesta ambició, un autèntic termòmetre del treball en disseny i comunicació.

La premissa de la realització d'aquest disseny, era que el pa es tractés com es mereixia. Per a nosaltres cada pa era diferent i cada un tenia el seu embolcall i personalitat. Volíem uns packs on el pa es cuidés, s'olorés... i ho vam aconseguir!
Aquest packaging serviria per a poder regalar el pa i oferir-lo en les trobades entre amics i familiars...

Enhorabona a tot l'equip per l'èxit, per la feina ben feta, per la passió, i per omplir-nos d'art!

Si els vols veure o adquirir, vine a juliette (Sant Ignasi 73 bis, Vilassar de Mar) o al Forn de Triticum by Moritz (Ronda Sant Antoni 39, Fàbrica Moritz Barcelona).

Visiteu l'enllaç! http://www.laus.cat/es/listado?cat=1







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada