divendres, 19 de juliol del 2013

l'or líquid de juliette (oli d'oliva)

















Avui el departament de qualitat ens parla de l'or líquid de juliette!!!

L'oli d'oliva és un greix vegetal amb una gran quantitat d'àcids grassos insaturats. És un ingredient bàsic en la dieta mediterrània, i ens proporciona efectes molt beneficiosos per la nostra salut.
 ´
És un oli molt aromàtic i gustós, més estable i apropiat per a cuinar que d'altres provinents de llavors, com el de gira-sol, sèsam o cacauet, ja que tolera millor les altes temperaturas. Conté substàncies antioxidants que milloren el nostre aparell "cardiocirculatori", i ajuden a perllongar el procés d'envelliment de les cèl·lules. També hi trobem dos greixos essencials per la nostra salut, com l'àcid oleic i l'àcid linoleic, els quals, col·laboren a disminuir el colesterol dolent (LDL) de l'organisme, conservant al mateix temps, el colesterol bo (HDL), prevenint malalties cardiovasculars. És un aliment molt interessant pel seu alt contingut en Vitamines E i A, i millora l'aspecte i tacte de la nostra pell.
L'oli d'oliva que podeu trobar a juliette és de Castillo de Canena, olivars situats a la Vall de l'Alt Guadalquivir. Les olives recol·lectades són de la més alta qualitat i de les varietats PICUAL, ARBEQUINA i ROYAL.
Així doncs avui us recomanem que gaudiu de un bon tall de pa amb Oli i Sal!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada