dijous, 30 de maig del 2013

dedicat als estudiants




















T’estàs esforçant cada dia per a assolir un bon resultat a la selectivitat?
Si és així,  és important que siguis constant, i que tinguis una bona organització de les hores d’estudi, descans i lleure.

Però…tens en compte la teva alimentació?

Una bona alimentació t’ajudarà a reunir tota l’energia i els nutrients necessaris per que puguis rendir molt millor aquests dies.

Des de juliette et recomanem un bon esmorzar, nutritiu i molt saludable i precisament indicat per a tu, i per a totes aquelles persones que fan un esforç mental considerable.

Esperem que t’agradi:

Et proposem el nostre Mixtió, uns cereals d’esmorzar a base de flocs de civada, molt rica en vitamina B1 i ajuda a controlar els nivells d’estres i conté 6 dels 8 aminoàcids essencials que necessites. Xocolata, que estimula el sistema nerviós. Pol·len de flors indicat tant per a esforços mentals com físics degut a les seves propietats nutritives i calmants. Panses, que t’aportaran antioxidants i vitamines que ajuden a regular les funcions de l’organisme. Nous, que a part d’ajudar a compensar el sistema cardiovascular també t’aportaran alt contingut en vitamina E. I per últim els gerds liofilitzats, que t’aportaran sobretot magnesi i potassi, per a regular l’activitat mental i muscular.

Aconsellem que acompanyis el teu Mixtió amb un iogurt de vaca o d’ovella, amb llet, suc de fruita o bé que l’incorporis a les amanides.

Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada