dimarts, 30 d’abril de 2013

pa de vi del millor restaurant del món a juliette


La cuina catalana torna a ser a dalt de tot. El Celler de Can Roca ha estat triat Millor Restaurant del Món per la prestigiosa revista Restaurant, on més de 800 especialistes voten en questa llista tan esperada.
Els han premiat per la seva entrega, creativitat, passió i generositat en la professió.

juliette hem rebut la notícia amb molta alegria perquè pensem que és un reconeixement a tants anys de feina ben feta i perquè són amics de la casa des de fa molts anys.
Amb ells hem treballat conjuntament per elaborar un pa exclusiu, el Pa de Vi, amb raïm de l'Alt Empordà dels Cellers Arché-Pagès. Han estat anys de proves per arribar a aconseguir un pa amb un bouquet molt especial.

El vols tastar? Donc vine a juliette i a Triticum by Moritz a la Fàbrica Moritz Barcelona! Aquesta setmana el protagonista serà el Pa de Vi del Celler! Emporta't a casa el pa que es serveix al Millor Restaurant del Món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada