dimecres, 19 de setembre del 2012

pa de flama a juliette

























A punt d'entrar al forn per arribar aquesta tarda a Juliette... després de compartir massa amb les millors matèries primeres, deixar-nos funyir per les millors mans i fermentar 24 hores en teles de lli.
T'esperem...

4 comentaris:

  1. acabo de conoceros por paco morales chef, me encanta el proyecto, mi más sincera enhorabuena y toda la suerte del mundo! cuando suba a cataluña si es posible, no dudaré en acercarme a compraros!

    ResponElimina
  2. Hola chicos, estoy encantada con vuestro pan!!!os conocí el domingo a última hora, y ayer os compré pan, hoy vendré con mi pareja para que él pueda escojer el que más le guste!!! espero que mi hija no monte el numerito como ayer, que por cierto sólo salir de la panadería se comió la nube que le envolvisteis!!!jejeje!!

    ResponElimina
  3. Amb clients com tu tot és més fàcil!
    Moltes gràcies per les teves paraules.
    Una abraçada,

    ResponElimina